Voodoo Rock 2023

Kesäfestarit Liedossa

Voodoo Rock 2023

Voodoo Rock -kesäfestivaali on monipuolinen sekoitus tyylejä nousevilta artisteilta ja tunnetuilta nimiltä. Liity jo osallistumisensa vahvistaneiden, maakuntarajatkin ylittävien musafanien joukkoon.

Lisäksi osa tuotoista menee hyväntekeväisyyteen, joten tämä on tilaisuus sekä nauttia hyvästä musiikista että edistää yhteistä hyvää.

Älä missaa tätä mahdollisuutta nauttia kesäfiiliksestä tukien samalla yhteistä kulttuuria. Hanki lippusi nyt ennen kuin ne myydään loppuun!


Missio

Musiikki on tehty kuunneltavaksi – ei markkinoitavaksi

Ympärillämme on paljon paikallista musiikkia, joka ei nauti ansaitsemaansa huomiota. Buu! Tähän epäkohtaan halusimme puuttua. Tarkoituksemme on nostaa esiin sellaista huippuluokan musiikkia, jota ei markkinoida massamediassa tai pakkosyötetä radiokanavien ulkoasanelluilla soittolistoilla.

Maalla vanhan punaisen navetan ympäristössä, Voodoo Rock -festivaali ottaa muotoaan. Tänä kesänä musadiggarit yli läänirajojen kokoontuvat nauttimaan lupaavien artistien magiasta sekä myös muutamista laajalti tunnetuista nimistä. Kattaus on monipuolinen sekoitus eri tyylejä. Jännää! Löydätkö tuoreen uuden saundin vai kokonaan uuden näkökulman musiikkiin?

Mutta Voodoo Rock on muutakin kuin vain uuden musiikin juhla. Sen missiona on myös antaa takaisin yhteiskunnalle. Osa festivaalin tuotoista ohjataan hyväntekeväisyyteen, auttaaksemme varmistamaan, että myös seuraavan sukupolven muusikoilla on menestykseen tarvittavat resurssit ja tuki.

Liity siis mukaan ja saavu maaseudun helmaan Voodoo Rock -kesäfestareille. Nauti nousevista tähdistä, hanki elinikäisiä muistoja, uusia tuttuja, ja tuet samalla yhteistä hyvää. Panoksesi avulla rakennamme värikkäämpää musaskeneä, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluviin.

Navetalla nähdään!

Hanki liput


Ohjeistus

– Tapahtuma ei tarjoa tavarasäilytystä
– Omia alkoholijuomia ei saa tuoda alueelle
– Turvallisuussyistä sateenvarjojen tuominen alueelle on kielletty
– Sään yllättäessä tarjolla on sadetakkeja ystävälliseen hintaan
– Omia eväitä ei saa tuoda alueelle
– Perinteistä ruokaa on tarjolla buffetissa


Voodoo Rock Juliste 2023


Voodoo Rock 2023

Kesäfestari heinäkuussa 22.7.2023 Liedossa

Lauantaina klo 15.00 tapahtuman polkaisee käyntiin 90-luvulla hurjan kansansuosion saavuttanut, Kalevankadun laulava talonmies, eli itse Sepi Kumpulainen!

Siitä eteenpäin aina alkuyöhön asti luvassa armotonta menoa erityyppisten bändien ja artistien otteessa.

Liiku alas


Aika ja paikka

Mannin Navetta
Lauantaina 22.7.2023
klo 14.00 – 22.00

Mannintie 4
21360 Lieto As


Saapuminen

Fölin linja 402 kulkee Turusta suoraan festivaalipaikan viereen ja takaisin. Katso kartta ja lue lisää kulkemisesta täältä.

Fölillä paikalle ja takaisin


Tervetuloa!

”Kesäsi ei ole täydellinen,
ennen kuin astut Voodoo Rockin maailmaan!”

Hanki liput


Yhteistyössä

Mannin Navetta LVI Laiho Yhteistyössä Tiketti
Voodoo Entertainment Yhteistyössä Venuu